Május 15-én debütál a Zárt tárgyalás

2018. február 21.

A Kazán István Kamaraszínház büszkén mutatja be Sartre "Zárt tárgyalás" című drámáját, melynek nyilvános főpróbáját május 15-én, 19:00 órakor a budapesti Fészek Művészklubban tartják.

A szereplők az elkárhozás végtelen purgatóriumában keresik önmaguk romlottságának okát: a darab három hőse ugyanis meghalt, s a pokolban - ami egy belülről soha ki nem nyíló szoba - találkoznak egymással. Földi múltjukkal összezárva kell szembenézniük elkövetett bűneikkel, a soha véget nem érő büntetésükkel és azzal, hogy örökre magukra maradtak.

Három ember, három immár halott ember tárja fel földi vétkeiket, keresik volt életük értelmét, és ha elején még hazudozva is, de megvallják bűneiket.

Itt már szembe kell nézniük a rájuk váró végtelen bűnhődéssel: a gyáva és egoista Garcin (Bács Péter), a szép és önző Estelle, (Kálmán Henrietta), illetve a manipulálás nagymestere, egyben leszbikus Ines (Ripli Zsuzsanna) találkozásából kiderül, hogy nem véletlenül kerültek ők hárman a pokolba.

Ezek az emberek egymás és társadalmuk torz tükrei, akik még itt a pokolban sem tudják megtagadni (Janus-arcú) önmagukat, pedig lenne rá esélyük, még itt a pokolban is! S hogy mi az? Nos, erről szól az izgalmas előadás.

Időpont: 2018 május 15. 19:00 (Sajtóbemutató)
Előadások: május 17., május 19., 19:00
Helyszín: Fészek Művészklub (Kupola)
Jegyek vásárolhatók: a helyszínen (1073 Kertész utca 36.)

További információ: http://mindenamiszinhaz.hu/?p=7342

Ripli-Zsuzsi-Ripli-Zsuzsanna-Hirek-News-Theatre-Szinhaz-Zart-Targyalas-Huis-Clos-de-Sartre-1

Kapcsolat

Vagy írj az alábbi e-mail címre: connect@zsuzsannaripli.com